Cooperare

Vizita directorului adjunct al Direcției Reziliență și Soluții UNHCR la IGM

07/06/2024 Cooperare

Zilele acestea, la Chișinău Inspectoratul General pentru Migrație a găzduit vizita directorului adjunct al Direcției Reziliență și Soluții UNHCR, doamna Betsy Lippman. În cadrul întâlnirii, șeful adjunct al IGM, Alexandru Putere a prezentat procedura de documentare a persoanelor strămutate din Ucraina, menționând că procesul de documentare și obținere a unui act de identitate la protecție… Continuă lectura Vizita directorului adjunct al Direcției Reziliență și Soluții UNHCR la IGM
Echipa operațională FRONTEX, în vizită de lucru la IGM

19/04/2024 Cooperare

La 19 aprilie, Centrul de Plasament Temporar al străinilor al IGM a găzduit vizita reprezentanților echipei operaționale a Agenției Europene pentru Poliția de Frontieră și Garda de Coastă (FRONTEX).
Dialogul privind migrația din cadrul Procesului de la Praga

20/02/2024 Cooperare

Conducerea Inspectoratului General pentru Migrație a participat zilele acestea la lucrările organizate pe platforma Procesului de la Praga, în formatul unui atelier internațional dedicat prevenirii și combaterii migrației ilegale și a traficului de migranți.
Condiții de trai mai bune pentru solicitanții de azil și de protecție temporară în Republica Moldova

23/11/2023 Cooperare

Zilele acestea, la Centrul de Cazare al Inspectoratului General pentru Migrație s-a încheiat un amplu proiect de reabilitare și îmbunătățire a condițiilor de recepție a beneficiarilor.
Facebook
YouTube
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.