Valentin Fiodorov, numit în funcție de șef la Inspectoratul General pentru Migrație

Astăzi, Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a prezentat efectivului IGM, pe Valentin Fiodorov în funcție de șef al Inspectoratului General pentru Migrație.

În alocațiunea sa, Adrian Efros a subliniat că numirea în funcție a noului șef la IGM, are ca obiectiv consolidarea echipei, sporirea prestigiului instituției și întărirea încrederii în autoritatea competentă atât pe plan național, cât și din perspectivă internațională. De asemenea, ministrul a reafirmat angajamentul Ministerului Afacerilor Interne de a oferi suport și sprijin constant în activitatea ofițerilor de migrație.

Valentin Fiodorov, șef al IGM a declarat că printre prioritățile mandatului său se regăsesc îmbunătățirea proceselor operaționale a activității instituției, asigurarea unei comunicări proactive cu străinii din Republica Moldova, nemijlocit cu beneficiarii serviciilor IGM, prin creșterea încrederii și satisfacției față de serviciile prestate. De asemenea, șeful IGM a accentuat importanța realizării sarcinilor în contextul aderării Republicii Moldova la Uniunea Europeană și-n contextul desfășurării screening-ului bilateral și anume Capitolul 24, care nemijlocit vizează migrația și azilul.

În cadrul evenimentului, comisarul-șef Valentin Fiodorov a mulțumit ex-conducerii IGM, pentru eforturile depuse pe parcursul activității sale și pentru contribuția efectivă la realizarea dezideratului unei migrații sigure, legale și integratoare.

Ultimele știri               
Conducerea IGM a realizat vizite de familiarizare cu activitățile din subdiviziunile Inspectoratului General pentru Migrație
Exercițiul interdepartamental pentru gestionarea unui aflux de străini la frontiera de stat ,,AFLUX-2024″
Valentin Fiodorov, numit în funcție de șef la Inspectoratul General pentru Migrație
IGM la datorie
Ți-a fost de ajutor acest articol?
DaNu

Ți-a fost de ajutor?

Da
Nu
Mulțumim pentru opinie
Facebook
YouTube
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.