Depune o petiție

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţia privind modul de examinare a adresărilor electronice către conducerea Inspectoratului General pentru Migrație:

1. Pagina web www.igm.gov.md vă oferă posibilitatea de a vă adresa conducerii Inspectoratului General pentru Migrație în mod electronic cu propuneri, reclamaţii şi sesizări.

2. Mărimea textului adresării nu trebuie să depăşească 2000 de caractere.

3. Inspectoratul General pentru Migrație este obligat să comunice în cel mult 2 zile numărul de înregistrare al petiției pe adresa electronică indicată în adresare.

4. În funcţie de specificul problemei abordate, la examinarea adresării vor fi implicate autoritățile administrative și instituțiile din subordinea Inspectoratului General pentru Migrație.

5. În cadrul examinării, Inspectoratul General pentru Migrație este în drept să verifice veridicitatea informaţiei şi să solicite informaţii suplimentare.

6. Ca urmare a examinării adresării Dvs., veţi primi un răspuns în formă electronică, pe adresa electronică, indicată în adresare.

7. La prezentarea şi examinarea adresărilor electronice este asigurată confidenţialitatea datelor personale şi a informaţiei comunicate.

8. Adresările care nu vor conţine informaţia, solicitată în mod obligatoriu în formularul adresării și stipulate în art. 75 alin. (1) din Codul administratir al Republicii Moldova, nr. 116/2018 - nu vor fi examinate.

9. În cazul în care Dvs. nu dispuneţi de o adresă electronică, vă recomandăm să expediaţi prin postă un demers sau o petiţie în formă scrisă pe suport de hîrtie.

Facebook
YouTube
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.