IGM salută succesul evenimentului „Casa Mare” dedicat Zilei Mondiale a Refugiaților 2024

Inspectoratul General pentru Migrație (IGM) exprimă satisfacția deplină cu privire la desfășurarea cu succes a evenimentului „Casa Mare” - O zi în parc de Ziua Mondială a Refugiaților 2024, organizat sub egida Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR-Moldova), în parteneriat cu IGM.

„Casa Mare”, amenajată în Parcul Alunelul din Chișinău, a reunit la data de 16 iunie 2024 un număr semnificativ de refugiați, cetățeni moldoveni și reprezentanți ai diverselor organizații. Atmosfera creată a favorizat dialogul intercultural, acceptarea și celebrarea diversității, sub sloganul „Împreună, construim o lume unde toți se pot simți acasă”. Participanții s-au bucurat de o gamă largă de activități interactive, benefice, distractive și informațional-utile.

IGM apreciază semnificativ implicarea activă a tuturor celor prezenți la eveniment și îl consideră o oportunitate valoroasă de a promova integrarea socială a refugiaților în Republica Moldova, de a consolida toleranța și respectul reciproc, precum și de a celebra diversitatea culturală.

IGM reafirmă angajamentul asumat de a colabora strâns cu UNHCR-Moldova, cu organizațiile neguvernamentale și cu toți actorii implicați în domeniul migrației și azilului pentru a crea un mediu favorabil integrării durabile a refugiaților în societatea moldovenească.

Împreună construim o lume mai tolerantă și mai primitoare pentru toți!

Ultimele știri               
Lista statelor ai căror cetățeni dețin permise de ședere permanentă și provizorie valabile
Ești student străin și vrei să aplici la studii în una din instituțiile de învățământ în Republica Moldova
Vorbește-ne despre experiența ta la IGM iar noi vom îmbunătăți constant serviciile acordate
IGM a depistat în ședere ilegală 7 străini
Ți-a fost de ajutor acest articol?
DaNu

Ți-a fost de ajutor?

Da
Nu
Mulțumim pentru opinie
Facebook
YouTube
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.