Mesaj de felicitare de Ziua funcționarului public

Cu ocazia Zilei funcționarului public, celebrată anual pe 23 iunie, conducerea IGM exprimă profundă apreciere și recunoștință tuturor funcționarilor publici din cadrul instituției noastre pentru contribuția semnificativă adusă la îndeplinirea misiunii autotirății competente pentru străini.

La fel ținem să menționăm admirația față de întreaga comunitate a funcționarilor publici, care prin profesionalism, abnegație și implicare constantă asigură realizarea succesului instituțional. Dedicarea dumneavoastră zilnică la promovarea unei imagini pozitive a țării noastre pe plan internațional este demnă de cea mai înaltă apreciere.

Cu această ocazie, conducerea IGM vă urează mult succes în continuare, satisfacții profesionale depline și împlinirea cu bine a tuturor obiectivelor propuse.

La mulți ani!

Cu stimă,

Conducerea Inspectoratului General pentru Migrație

În premieră, funcţionarii publici sunt celebraţi la nivel mondial începând cu anul 2003, atunci când Organizația Națiunilor Unite a declarat această zi drept Ziua Internaţională a Serviciului Public. Scopul instituirii acestei zile a fost să celebreze importanţa şi eficienţa serviciului public pentru comunitate, să scoată în evidenţă contribuţia serviciului public în procesul de dezvoltare, să exprime recunoştinţă pentru munca angajaţilor în serviciul public şi să încurajeze tinerii să vină în acest sector. În Republica Moldova, Ziua funcționarului public a fost instituită în anul 2012, printr-o hotărâre a Guvernului. 

Ultimele știri               
Lista statelor ai căror cetățeni dețin permise de ședere permanentă și provizorie valabile
Ești student străin și vrei să aplici la studii în una din instituțiile de învățământ în Republica Moldova
Vorbește-ne despre experiența ta la IGM iar noi vom îmbunătăți constant serviciile acordate
IGM a depistat în ședere ilegală 7 străini
Ți-a fost de ajutor acest articol?
DaNu

Ți-a fost de ajutor?

Da
Nu
Mulțumim pentru opinie
Facebook
YouTube
Sari la conținut
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.